• Gatusandlådor från Västia Plastindustri
  • Gatusandlådor från Västia Plastindustri

Gatusandlådor med lock

Du brukar säkert se dem överallt – utanför skolor, bostäder och hotell, vid parkeringar och utmed vägen. VÄSTIAS gatusandlådor! Vi tillverkar dem nämligen så att de är praktiska och lättplacerade i princip vart som helst, året runt.

Praktiska gatusandlådor

Alla sandlådor från VÄSTIA är producerade i tjock, återvinningsbar polyeten. Dessutom bygger vi alla våra sandlådor med integrerade gångjärn, så att du ska slippa att få rost på dem. Våra gatusandlådor har också en smart konstruktion i locken, vilket gör att eventuell kondens minimeras. På så vis slipper du uppleva att sanden i dem fryser ihop till en klump när det är kallt ute.

Sandlådornas innehåll är alltid uppskattat när, och där som det behövs som mest! Främsta användningsområdet för våra gatusandlådor är till förvaring av sand, salt eller flis för vinterväghållning. Men de har egentligen många olika användningsområden. Som redskapslådor, till exempel.

Tåliga sandlådor för nordiskt klimat

Samtliga sandlådor från VÄSTIA är alltid både rep- och slagtåliga så att de kan hålla sig fina och hela i många år. Ordet SAND är ingjutet för att inte riskera att det slits bort i första taget! Våra gatusandlådor är lätta i sig, men när de är fulla av sand så kommer du förmodligen att behöva lyfthjälp av en truck, så våra två största gatusandlådor har uttag för truck i botten. Bra, va?

Att välja rätt sandlådor inför vintern

Börja med att välja storlek på din eller dina gatusandlådor, välj mellan modell 200, 300 eller 500 liter. Därefter väljer du önskad färg. Du kan välja mellan praktiskt grå, klassiskt grön eller synligt blå som standard. Den gröna är den av våra gatusandlådor som är mest populär, kanske är det för att den smälter in så bra i naturen.

Önskar du en helt annan färg på dina sandlådor? Då kontaktar du oss så att vi kan ordna med en specialbeställning. Vi har möjlighet till att få fram de allra flesta färger.

Västia gatusandlådor/sandlådor har många användningsområden och färger

Köp Västia sandlådor hos någon av våra återförsäljare

Västias gatusandlådor går att köpa i butik eller online. Vill du klämma och känna på dem först så har vi återförsäljare utspridda över hela landet. Föredrar du att köpa online så erbjuder vissa utav dem snabb hemleverans med fri frakt. Du hittar närmsta återförsäljare här!

Har du några frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Västia Plastindustri!

Västia Gatusandlådor finns i SundaHus miljödata

VÄSTIA Gatusandlådor finns i SundaHus Miljödata

SundaHus Miljödata är ett bra och hjälpsamt verktyg för dig som fastighetsägare. Det kommer till nytta när du ska säkerställa medvetna materialval.

Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter där projekt får stöd till att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda

User Image

Skylt och lås till Gatusandlåda / Redskapslåda