• Gatusandlådor från Västia Plastindustri
  • Gatusandlådor från Västia Plastindustri

Flislåda från VÄSTIA PLASTINDUSTRI

Letar du efter en flislåda inför vintern? Det är ju alltid bra att vara väl förberedd och med en flislåda från VÄSTIA som redan står fylld med flis, grus, sand eller salt så kan halkan få komma. Den är smidig att placera nära entréer och är en mycket praktisk hjälp för halkbekämpning på innergårdar, skolgårdar, vid tågstationer eller var du än kan tänkas behöva en flislåda. Placera den väl så att den är lätt att komma åt! VÄSTIAS två största modeller av gruslåda går enkelt att flytta på med truck, för de har uttag för gafflar i botten.

Designa din egen flislåda

Eller välj din storlek och färg iallafall! VÄSTIAS flislåda går att få i tre olika storlekar, liten, mellan eller stor. Din nya flislåda går också att få i tre olika standardfärger. Välj mellan praktisk grå, synligt blå eller klassiskt grön. Om du vill ha en annan färg på din sandlåda ordnar vi såklart det! VÄSTIAS flislåda kan ha många olika användningsområden, den fungerar till exempel mycket bra som både redskapslåda och kompostlåda.

En robust gruslåda för dig som har höga krav

När vi tog fram VÄSTIAS flislåda så hade vi höga krav på oss själva. Det var att börja tillverka en sandlåda som är praktisk, stabil, användarvänlig, miljövänlig, tät, prisvänlig – och framför allt också hållbar för att klara stå ute i många år, i både kyla och solsken. Vi lyckades genom att göra vår flislåda i kraftig polyeten, som är rep- och slagtålig.

Polyeten är återvinningsbart så när gruslådan – efter många år – har gjort sitt, så kan man återvinna materialet. Det gör vår sandlåda till ett bra miljöval! Konstruktionen är också gjord på ett praktiskt vis, som att gångjärnen är integrerade för att inte rosta. Locket är i dubbellaminat med en luftspalt emellan så att risken för att din flis fryser p.ga kondens är minimal.

Det blev helt enkelt en väldigt bra flislåda och vi hoppas att du kommer att bli lika nöjd med den som vi själva är.

VÄSTIA Gruslåda finns i SundaHus Miljödata.
SundaHus Miljödata är ett verktyg som finns för att fastighetsägare ska kunna säkerställa medvetna materialval. Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter, där projekt kan få stöd att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda

User Image

Skylt och lås till Gatusandlåda / Redskapslåda