Sandlåda modell 500

När det är dags för snöröjning och bekämpa halka och ni behöver en sand/saltbehållare då passar vår Västia Sandlåda perfekt. Finns i 3 standardfärger, grön, blå och grå, men går att få i andra färger på offert.

VÄSTIAS gatusandlådor är ett miljövänligt och ekonomiskt val. Modell 500 flyttar du enkelt med truck. Sandlådorna är tillverkade i återvinningsbar polyeten. Materialet är rep- och slagtåligt och lådorna har lång livstid. Locket på sandbehållaren är specialkonstruerat med dubbellaminat och en luftspalt som minskar kondens för att minimera risken för att sanden eller flisen fryser. Lådornas gångjärn och gränsläge är integrerade i konstruktionen och man slipper rostiga kättingar och beslag.

Texten ”SAND” är ingjuten i lådorna och därför beständig. Lådorna finns i standardfärgerna grå, grön och blå, men går att specialbeställa i andra färger. Ring gärna så berättar vi mer.

Sandlådan är staplingsbar, vilket underlättar vid förvaring eller vid transport. Sandlådorna passar perfekt vid större fastigheter, parkeringsplatser, trafikplatser, gångbanor, eller järnvägsstationer.

Köp Västia sandlåda 300 genom återförsäljare, klicka här för att se återförsäljare