• Gatusandlådor från Västia Plastindustri
  • Gatusandlådor från Västia Plastindustri

Gruslådor från VÄSTIA PLASTINDUSTRI

Även om vi alla vet att det blir vinter och halka i år också så är man kanske inte alltid förberedd på det den dagen kylan slår till iallafall. Planera för din halkbekämpning i god tid så är du alltid redo! VÄSTIA Plastindustri förser dig med de gruslådor du behöver. Fyll dina gruslådor med grus, flis, sand eller tösalt så blir halkan ett mindre bekymmer framöver.

Stabila gruslådor för vintergrus

När man har investerat i en eller flera gruslådor så vill man ju gärna att de håller i många år också, både ur ett ekonomiskt och ur ett klimatsmart perspektiv. VÄSTIA Plastindustri har gjort sandlådor precis så som vi själva vill ha dem. Stabila, rostfria och täta! Gruslådorna är rostfria genom att vi har integrerat gångjärn och gränsläge i konstruktionen och våra gruslådor är stabila genom att de är tillverkade i tjock polyeten, som dessutom är rep- och slagtåligt. Locken på sandlådorna från VÄSTIA är täta och gjorda i dubbellaminat och med en luftspalt som minskar eventuell kondens.

Sandlådor anpassade efter dina önskemål

Du kan också välja färg på dina sandlådor så att de antingen smälter in i sin omgivning eller så att de verkligen syns och sticker ut. VÄSTIA Plastindustri tillverkar gruslådor i tre olika standardfärger. Vi gör gruslådor i en snygg grå färg som passar överallt – så kallad västkustgrå – inspirerad av granit, sten och berg. Våra blåfärgade gruslådor syns bra, perfekt om det är lite dimmigt och disigt ute. Men de mest klassiska sandlådorna är ändå de skogsgröna gruslådorna som man ser överallt! Det är våra bästsäljande sandlådor.

Önskar du en helt annan kulör på dina gruslådor, ring oss så kan du göra en specialbeställning. VÄSTIA Plastindustris gruslådor tillverkas i tre olika standardstorlekar, de två största har uttag i botten för att enkelt kunna flyttas med hjälp av en truck.

Våra polyetenlådor har många användningsområden

Gruslådorna med sitt tjocka polyetenmaterial passar utmärkt även till förvaring av uteleksaker, verktyg eller livbälten. Kontakta oss gärna så tar vi fram en polyetenlåda passande för ditt ändamål.

Västia gatusandlådor/sandlådor har många användningsområden och färger

VÄSTIAS Sandlådor finns i SundaHus Miljödata.
SundaHus Miljödata är ett verktyg för fastighetsägare att säkerställa medvetna materialval. Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter där projekt kan få stöd att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda

User Image

Skylt och lås till Gatusandlåda / Redskapslåda