• Gatusandlådor från Västia Plastindustri
  • Gatusandlådor från Västia Plastindustri

Sandlåda för sandning av vägar, trottoarer och innergårdar

Snart är den här! Årets kyla och vinter. Det går alltid snabbare än vad man tror så förbered dig i god tid! Alla kan behöva en bra sandlåda till vintergrus när det är dags för vinter och snöröjning.

Om du är anställd för att halkbekämpa, eller om du är ansvarig för vinterväghållningen i någon förening, eller om du bara känner att du vill ha en egen sandlåda så har VÄSTIA Plastindustri en sandlåda som passar ditt behov. Väljer du en sandlåda från VÄSTIA så har du tre olika standardstorlekar att välja mellan, modell 200, 300 eller 500.

En sandlåda från VÄSTIA håller i många år

Är du ute efter en tålig, lättplacerad, rostfri och klimatsmart sandlåda, som inte heller blir för dyr? Då har vi den till dig. Köper du sandlådor tillverkade av VÄSTIA Plastindustri så får du stabila sandlådor byggda av tjock polyeten. De står emot repor och slag och du får dina sandlådor utan kätting eller gångjärn som börjar rosta redan första vintern. VÄSTIAS sandlådor är gjord för att stå ute i alla väder, kyla och vind i åratal, och det gör den till ett bra köp även i längden. När tiden är kommen att byta ut din sandlåda så är den återvinningsbar och det gör våra sandlådor till ett bra miljöval.

Sandlådor från VÄSTIA – till mer än bara sand

Har du tänkt på att du kan använda våra sandlådor till andra saker än till bara sand? De är utmärkta till att förvara redskap och uteleksaker i! Kompost, båttillbehör eller blomkrukor kan också få sin plats i en av våra polyetenlådor. En välgenomtänkt sandlåda kan ha många användningsområden, och det är egentligen bara fantasin som sätter stopp.

VÄSTIAS Sandlådor är lätta, reptåliga, låsbara och stapelbara. De har heller inga vassa kanter man kan skada sig på. Om du föredrar en färgmatchad polyetenlåda före någon av våra tre standardfärger så kan vi specialtillverka en sandlåda till dig efter önskemål.

Västia gatusandlådor/sandlådor har många användningsområden och färger

Köp Västia sandlådor hos utvalda återförsäljare

Våra återförsäljare finns utspridda över hela landet. En del har butik där du kan se våra lådor i verkligheten. En del har också försäljning online och erbjuder fri frakt. Hitta din återförsäljare här.

Har du frågor eller funderingar? Eller vill du kanske göra en specialbeställning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

VÄSTIA Gatusandlådor finns i SundaHus Miljödata

SundaHus Miljödata är ett verktyg för fastighetsägare att säkerställa medvetna materialval. Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter där projekt kan få stöd att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda

User Image

Skylt och lås till Gatusandlåda / Redskapslåda

Hitta din återförsäljare

Köp Västia sandlådor hos AJ Produkter
Köp Västia sandlådor hos Bolist
Köp Västia gatusandlådor hos Eko Miljö & park
Köp Västia sandlådor hos Green landscaping