Välj en sandlåda från VÄSTIA PLASTINDUSTRI

Snart är den här! Årets kyla och vinter. Det går alltid snabbare än vad man tror så förbered dig i god tid! Alla kan behöva bra sandlådor till vintergrus när det är dags för vinter och snöröjning.

Om du är anställd för att halkbekämpa eller om du är ansvarig för vinterväghållningen i någon förening eller om du bara känner att du vill ha en egen sandlåda så har VÄSTIA Plastindustri en sandlåda som passar ditt behov. Väljer du en sandlåda från VÄSTIA så har du tre olika standardstorlekar att välja mellan, modell 200, 300 eller 500.

En sandlåda från VÄSTIA håller i många år

Är du ute efter en tålig, lättplacerad, rostfri och klimatsmart sandlåda som inte heller blir för dyr? Då har vi den till dig. Köper du sandlådor tillverkade av VÄSTIA Plastindustri får du stabila sandlådor byggda av tjock polyeten som står emot repor och slag och du får dina sandlådor utan kätting eller gångjärn som börjar rosta redan första vintern. VÄSTIAS sandlådor är gjorda för att stå ute i alla väder, kyla och vind i åratal och det gör den till ett bra köp även i längden. När tiden är kommen att byta ut din sandlåda så är den återvinningsbar och det gör våra sandlådor till ett bra miljöval.

Sandlådor från VÄSTIA – till mer än bara sand

Har du tänkt på att du kan använda våra sandlådor till andra saker än till bara sand? De är utmärkta till att förvara redskap och uteleksaker i! Kompost, båttillbehör eller blomkrukor kan också få sin plats i en sandlåda, för en välgenomtänkt sandlåda kan ha många användningsområden och bara fantasin sätter stopp. VÄSTIAS Sandlådor är lätta, reptåliga, låsbara och stapelbara. De har heller inga vassa kanter man kan skada sig på. Om du föredrar en färgmatchad sandlåda före någon av våra tre standardfärger så kan vi specialtillverka en sandlåda till dig efter önskemål.

VÄSTIA Sandlåor finns i SundaHus Miljödata.
SundaHus Miljödata är ett verktyg för fastighetsägare att säkerställa medvetna materialval. Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter där projekt kan få stöd att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda