• Gatusandlådor från Västia Plastindustri
  • Gatusandlådor från Västia Plastindustri

Snöröjning – se till att årets blir den bästa hittills

Om du bär det stora ansvaret för att snöröjning ska bli utfört i ditt bostadsområde eller i vägföreningen du tillhör, eller om du kanske till och med är en mer professionell snöröjare så vet du att snöröjning inte alltid är så lätt att få till!

Som snöröjare vet du att förväntningarna på dig och din snöröjning är skyhöga. Det ska alltid vara plogat, sandat och klart innan alla åker till och från jobbet och snöröjarna får inte väsnas eller vara i vägen och helst ska du snöröja och sanda precis överallt, och samtidigt. Du får inte snöröja eller sanda varken för mycket eller för lite och du får inte missa att sanda en enda hal fläck.

Perfekta sandlådor

VÄSTIA PLASTINDUSTRI har gjort sitt för att hjälpa till med din snöröjning genom att ta fram hållbara och lättplacerade gruslådor, som kommer att göra livet lättare för alla som bär ansvaret för snöröjning. Placera sandlådorna utanför entréer och i kurviga backar så finns de alltid tillgängliga när och där de behövs som mest. Antingen för att de ska vara lättåtkomliga för dig själv, eller för att de ska finnas där för någon annan som behöver sand där du inte hunnit utföra din snöröjning ännu.

VÄSTIAS två största sandlådor har uttag i botten för att kunna flyttas med truck och sandlådorna har en konstruktion som gör att risken för att innehållet i dem ska frysa ihop blir minimal.

Sandlådor och snöröjning hör ihop

Du som villaägare ansvarar för din egen snöröjning och i de allra flesta av Sveriges kommuner ansvarar du även för snöröjning och halkbekämpning precis utanför ditt hus eller tomt, så att alla ska kunna komma fram på gångbanor och trottoarer utan att halka.

När det är halt ute ska du sanda eller salta gångbanan! VÄSTIAS sandlådor finns i modell 200, 300 eller 500 liter och de är konstruerade till att hålla i många år utan att rosta eller spricka. Komplettera gärna med en av våra skopor för vintergrus.

VÄSTIAS sandlådor är en bra investering för alla som sysslar med snöröjning på något vis. Privatpersoner, kommuner, vägföreningar, fastighetsbolag, hotellägare, ja många behöver en stabil sandlåda från VÄSTIA PLASTINDUSTRI när det är dags för snöröjning!

Du köper VÄSTIAS sandlådor via utvalda återförsäljare och vi har återförsäljare både i butiker runt om i landet och online.

VÄSTIA Sandlåda finns i SundaHus Miljödata.
SundaHus Miljödata är ett verktyg för fastighetsägare att säkerställa medvetna materialval. Kärnan i systemet är en databas med miljöbedömda ämnen, material och produkter där projekt kan få stöd att välja bra produkter utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv.

User Image

Gatusandlåda

User Image

Skylt och lås till Gatusandlåda / Redskapslåda